Случаят на изчезналата военнослужеща от 61-ва Стрямска бригада става все по-мистериозен. TrafficNews.bg научи, че Десислава Стоянова не е единственият изчезнал.  Тази вечер в Северна България е задържан и рейнджър от Сопот, за когото се предполага, че е имал връзка със Стоянова. Военна полиция го е издирвала от няколко дни. 

Днес бе открит автомобилът на жената. Фиатът е намерен смачкан в автоморга край Карлово. Пред жилището на Стоянова на бул. "Освобождение" в Карлово има автомобили и служители на Военна полиция, Криминалистична лаборатория и Криминална полиция. Зелен "Фолксваген Поло" е заграден с жълта полицейска лента, а на място текат огледи. Журналисти и цивилни лица не се допускат до мястото. Според очевидци обаче на задната седалка на полото е имало петна от кръв. 

Намериха колата на изчезналата рейнджърка в автоморга, полиция блокира КарловоПрогнозите за изхода на издирването не са оптимистични

За последен път Стоянова е видяна от деца от блока, в който живее, миналия петък. От тогава няма следа от нея. За издирване обаче е обявена чак на 5 декември, сряда. 

Активно се работи по случая едва от два дни. Криминална полиция и колегите им от Военна полиция търсят следи от изчезналата жена. Проверяват се записите от видокамерите , които са обектите в близост до дома на жената. Вървят беседи с ръководството на 61 Стрямска бригада, с колеги от отдела на Стоянова, с нейни близки и приятели. 

Във Военна прокуратура е образувано досъдебно производство  за отклонение от военна служба.