Транссексуалният  от Пловдив, който ужили салон за красота с над 1600 лева, отново се изправи пред съда. Севдалин бе доведен с белезници в Районен съд.

В рамките на месец след разпоредителното заседание по случая, 48-годишният мъж е успял да събере едва половината пари, които дължи на салона за красота.

Припомняме, че мъжът, който се изживява като дама, се подложил на няколко процедури, но без да си плати. За да оформя прическата си, той посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Съдят транссексуален в Пловдив, ужилил салони за красота с над 1600 лева

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, транссексуалният успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това.
 
Делото срещу Севдалин стартира по общия ред, тъй като транссексуалният отказа да признае вина.

„„Не съм виновен, не съм отишъл в салона с мисълта, че няма да платя!”, заяви Асенов в разпоредителното заседание. Той поиска да сключи сделка с прокуратурата, като погаси всичките си задължение.

„Ще върна цялата сума. Трябва да ме пуснете, за да взема парите. От затвора вече съм говорил с хора навън. Искам по-бързо да приключи това”, заяви пред магистратите Севдалин.

 

Tранссексуалният, ужилил салон за красота в Пловдив: Ще върна парите, не съм измамникТой бе доведен в пловдивския съд с белезници

 Още с влизането си в съдебна зала днес, той поиска процесът да се гледа при закрити врати, тъй като ще даде показания за личния си живот. Той бе готов да разкрие сексуалната си ориентация, работата си на улицата, както и целият си интимен живот.

По време на заседанието се явиха и потърпевшите фризьорки, както и управителката на салона за красота.