Криминално проявеният Жеко Христов, по прякор Слона, е бил прострелян при скандал в Гълъбово, Старозагорско научи TrafficNews. Той е ранен в корема и е откаран в болница. По първоначална информация няма опасност за живота му. Задържан е стрелецът - Димо Петков , който също е с криминално досие. 

Стрелецът Петков е известен сред криминалният контингент. Според запознати той е замесен в различни престъпни схеми. Движи се с още двама мъже от контингента , единият, от които е излежал присъда за жестоко изнасилване, а другият е залял жена си с киселина. Тримата са нападнали Слона в заведение в Гълъбово, след като се скарали. Според запознати преди няколко месеца по Слона пак е имало стрелба, но той не е подал жалба в полицията. 

Триото многократно е извършавало престъпления. Те са забелязвани да продават различени по вид наркотици. През годините са се занимавали и с палежи на автомобили.  

Слона е собственик на фирма бързи кредити, но той също е  извършител на различни престъпления. 

Престъпното трио. 

 

В средата на снимката -стрелецът Димо Петков . В ляво - мъжът, залял жена си с киселина. В дясно- обвиненият в изнасилване.