Банкерката Невена, която по невероятен начин е задигнала близо един милион лева от вложители в банката, в която работи, никога не е виждала виртуалния си любовник, на когото предавала парите. Те са имали връзка от три години, но не са се виждали на живо. Жената сама признала, че ги е превела на него.

Банкерката от Варна задигнала милион заради любов по нетаНевена превела парите на мъж от Монтана, когато никога не била виждала на живо

Вчера стана ясно кой е митичният Казанова. Любовникът, който се представил с името "Михаил", всъщност е Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтана, но от известно време се подвизава в столичния квартал "Люлин", пише Блиц.

Мъжът, който е роден на 7 август 1989 година, води активен социален живот.

От кадри във фейсбук профила му става видно, че той обича шумните купони, големите и пищни веселби, а винаги компания му прави някоя засукана мадама. Въпреки, че в профила му пише, че е необвързан Сергей видимо има сериозна връзка с жена на име Сиси. Освен това медията ни научи, че те имат две деца.

Виртуозният измамник често не се сдържа и публикува доста пиперливи коментари в личния си фейсбук профил. В един от тях той уточнява, че "не е сложил табела "Банка" пред дома си".

Сергей обаче успял да омае варненската банкерка и още от 2017 въртели "виртуална любов". И двамата разказали пред разследващите, че са се запознали през въпросната година чрез платформата АБВ.

Писали си, ни според твърденията и на двамата, не са се виждали никога.

Сергей обаче признава пред разследващите, че е получил на два пъти конкретни суми от банковата служителка Невена Йорданова, но те далеч не са толкова колосални като установената вреда за над 1 милион лева.