Наркодилъра Милен Бонев- Кьора, който бе арестуван с кокаин преди 10 дни в Пловдив, остава в ареста. Това е решил Окръжен съд преди дни. 46-годишният мъж е обвинен в разпространение на кокаин. Тази седмица ще стане ясно дали пловдивчанинът ще остане с постоянна мярка "задържане под стража", ако обжалва ареста си пред Апелативен съд. 

Както TrafficNews.bg съобщи на 25 август полицаи претърсиха жилището на Кьора. От там за иззети  ел. везна, наркотично вещество – кокаин, с общо тегло 82,314 грама, както и предмети, свързани с разфасовани и пакетиране на еднократни дози със следи от кокаин по тях. Високорисковото вещество е било разпределено и държано в буркани, кутии и пликчета.

Удар на пловдивската полиция! Арестуваха дилъра на кокаин Милен Кьора в ПловдивНаркотикът е било разпределено и държано в буркани, кутии и пликчета

Органите на реда са направили претърсване както на жилището на Кьора, така и на мазето. Именно в подземното помещение, разследващите са открили система за опаковане и разпределяне на дрогата на дози, научи TrafficNews. Жилището на Милен Бонев се намира в район „Северен”.

Съвпадение или не, Кьора бе обект на умишлен палеж. Медията ни научи, че в началото на миналата година новата кола на 46-годишния мъж пламна пред жилищната сграда, където живее.

Още тогава TrafficNews съобщи за инцидента. Огънят избухнал около 3.30 сутринта на паркинг на булевард „Васил Априлов“ 148. Пожарът бе засегнал още три превозни средства, паркирани в съседство. Колата, която бе последен модел мерцедес Е класа, бе напълно изпепелена.

Според разследващите автомобилът бе запален умишлено.

Наши източници разказаха, че Милен Кьора често гастролира до Испания и Нидерландия. Често може да бъде забелязан с лъскави коли и в известни заведения.

Умишлен палеж? Мерцедесът, горял в Кършияка, е унищожен напълно! СНИМКАНемското возило е собственост на млад мъж, живеещ в блока до паркинга