Килърът, който ликвидира Димитър Стоянов - Лудия , е стрелял по него с ловна пушка. Той явно е бил запознат с движението на набелязаната жертва и с графика му.  Убийството бе извършено тази вечер пред жилищната сграда в парк "Лаута". Стоянов се е прибирал в дома си, когато убиецът стрелял по него няколко пъти. Спортистът е издъхнал на път за болницата.

Веднага след убийството всички входове на града са били блокирани от полицейски сили. Проверяват се всички автомобили, които излизат от града. 

Димитър Стоянов-Лудия е зам-шеф на федерацията по "Шу-ту" и съдия по ММА. Женен е за една от най- красивите български манекенки- топмоделът Роси Черногорова. Стоянов има заложна къща и по непотвърдени данни е давал пари срещу лихва. 

Стоянов е знакова фигура в спортния свят и ъндърграунда. Бил е боксьор, а в младите си години и охрана в известен нощен клуб. 

Това е второто показно убийство в региона за последните 48 часа. В понеделник вечерта бе екзекутирана Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик. 

Още за убийството на Стоянов четете ТУК

TrafficNews.bg