Румен Рончев отново обжалва наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража", научи TrafficNews.bg след справка в съда. Утре транспортният бос ще се изправи пред Районния съд с искане да се прибере у дома. Новината бе потвърдена и от адвоката на Рончев - Пламен Бонев.

Пред наш репортер защитникът заяви, че той е поискал мярката да бъде изменена в по-лека. Според него е възможно съдът да я измени, тъй като има постъпили нови обстоятелства по делото. Румен Рончев е възстановил цялата сума на пострадалото юридическо лице - Софауто. Заради тези щети той е привлечен като обвиняем заедно с Миглена Каканашева - Мегз и братовчед й.

Прокуратурата повдигна обвинение на  Рончев в застрахователна измама с джипа на Каканашева - Mercedes GL. Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". 

След ареста на бизнесмена избухна война между съпругата му Зорница Рончева и Каканашева. Няколко дни след това дизайнерката се настани в офиса на фирмата му, придобивайки 50 % от дружеството. 

Каква ще е развръзката на съдебно- любовната сага ще разберем утре!

Мегз тъгува за любимия си Рончев, оставало Последните си дни на свобода Рончев е обитавал жилището на дизайнерката

Мегз официално седна на трона на двете фирми на Рончев СНИМКИАкциите са пренасочени към фирмата на Каканашева