Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми двамата сводници, арестувани по време на спецакция  на 26 февруари в Пловдив.

34-годишният Георги Найденов от София и неговият 54-годишен съгражданин Николай Димитров са обвинени, че са принуждавали към блудствени действия и съвкупление две жени, на възраст 31 и 45 години, като деянието е извършено с користна цел.

Както съобщихме в Пловдив бе проведена Специализирана полицейско операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.  В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. Акцията е след разследване на GlasNews.bg, след което бе разбит секс канал в Пловдив.

Бардакът се е намирал на улица „Райна Княгиня“ в Кършияка. Там бяха задържани две жени- 31-годишната Фиданка Алексова и Нина Скерлетова на 45 години. Екипът ни разполага със записи и за тях, които доказват, че извършват незаконни сексуални услуги. В ареста са и техните сводници, както и шофьор който работи с тях. 

След претърсване бяха иззети множество мобилни телефони, както и наркотици.

Двамата арестувани сводници са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.  В понеделник, Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях. 

Разбиха още два бардака с проститутки в ПловдивЗадържана са четирима души

Само преди няколко дни отдел „Криминална полиция“ към ОД МВР-Пловдив разбиха още един бардак. Задържани бяха две проститутки, сводник и шофьор. Съдът ги остави в ареста за постоянно.  

Арестуваните след разбития секс канал в Пловдив, влязоха с белезници и качулки в съдаМагистратите решават съдбата на трима мъже и една жена