Джипът "Порше", причинил мелето на ул. "Стефан Стамболов” е собственост на пловдивската компания "Корект Инвест" научи TrafficNews. Днес по обед, джип "Порше" се е опитал да изпревари две коли, навлязъл в насрещното се врязал последователно в дърво и уличен стълб. При удара прекършеното дърво паднало върху трима пешеходци, които са ранени. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче. 

По думите на очевидци, водачът е млад мъж, който е напуснал местопроизшествието. С него е имало две жени, които са задържани от свидетели на инцидента. Според свидетели жените били с неадекватно поведение. Други твърдят, че джипът е бил преследван от полицейски автомобил от Бетонния мост до мястото на произшествието. По чудо при катастрофата не са пострадали по- тежко  други минувачи и шофьори.  

Репортер на TrafficNews се свърза с един от управителите на "Корект Инвест" Николай Жутев. На въпрос кой е бил зад волана на въпросното порше, Жутев заяви, че "сега изясняват ситуацията". 

"Корект Инвест" е собственик на заложни къщи в Пловдив. 

Районът, в който стана произшествието, продължава да е отцепен.

Какво споделят очевидци, вижте във ВИДЕОТО: 

Меле в Кючука: Порше се вряза в дърво и стълб, водачът е избягал, а трима са пострадалиС него е имало две жени, които са задържани от свидетели на инцидента