Жестока катастрофа е станала на улица „Стефан Стамболов”, научи репортер на TrafficNews. Джип Порше се е опитал да изпревари две коли, навлязъл в насрещното се врязал последователно в дърво и уличен стълб.

По думите на очевидци, водачът е млад мъж, който е напуснал местопроизшествието. С него е имало две жени, които са задържани от свидетели на инцидента.

„Джипът се движеше с над 100 км/ч. От удара в дървото, стъблото е разполовено, а короната на растението е на улицата. След серията от удари, джипа най-накрая спря в градинката пред блока”, каза очевидец пред наш репортер. По думите му жената е откарана с линейка към болница.

На място са екипи на полицията и пожарната. Улицата, в участъка между булевардите „Александър Стамболийски „ и „Никола Вапцаров” е затворен.

От МВР потвърдиха за инцидента. Той е настъпил около 11:00 часа. Водачът се издирва. По данни на полицията прекършеното дърво паднало върху трима пешеходци. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче. След удара "Порше"-то продължило по пътя си и се сблъскало в ограда. 

Очаквайте подробности!