Жители на село Крумово искат да се вземат спешни мерки за обезопасяването на пътен участък, който се намира до парка, където майките с деца се събират.  Това се случва след поредната катастрофа, която става на него. По разказ на нашите читатели моторист е пострадал сериозно на 12 август.

„Станахме свидетели на ужасен пътен инцидент в село Крумово. Лек автомобил отне предимството на мотоциклетист, който се удари в колата. Всички карат като бесни в селото. Мястото, където стана инцидента е срещу парк, близо до училището и детски медицински център и винаги е пълно с деца и майки с колички, които посещават центъра.

Също така на завоя постоянно има паркирани коли пред заведението, което е там, и това намаля много видимостта на шофьорите на завоя. За жалост,  разбрахме, че мотоциклетиста е в болница със счупени прешлени. Щастлива случайност е, че няма пострадали майки или деца в този момент. Дано се вземат мерки и този пътен участък в селото ни се обезопаси по някакъв начин”, пише нашият читател.