Полицията  разследва мистериозна смърт на жена в Пловдив, научи TrafficNews. Тя е намерена мъртъва преди дни в жилището си, намиращо се в Съдийски. По разказ на съседи,  към този момент апартаментът, в който живеела със сина си е запечатан от разследващите, а мъжът е арестуван, за да  се изяснят обстоятелствата около инцидента. 

Според живеещи в района, историята около смъртта й е доста странна, а полицията работи по две версии- самоубийство или убийство. Починалата обаче не е давала сигнали, с които да показва, че иска да посегне на живота си. Някои от  съседите й  дори се съмняват в убийство, извършено от страна на сина. По думите им, той  имал психични проблеми, но се е лекувал. Жителите на квартала го описват като странен човек и агресивен в миналото. Рядко комуникирал с хората.

Женатa била на около 50-годишна възраст и от дълги години е разведена, с нея живеел само синът й. Описват я като интелигента и много добра. По думите им е била жизнена, дори ден преди смъртта й е забелязана да се прибира от работа в страхотно настроение. 

Снимка: архив