44- годишният пловдивчанин Ивайло Гандов е намушкан при скандал пред заведение в Кючук Париж миналата вечер, научи TrafficNews. От полицията съобщиха, че изясняват всички факти и обстоятелства около инцидента, при който мъжът е получил сериозни наранявания. По данни на медията, вече има задържан за нападението. 

Сигналът е подаден към 19 часа. Екшънът се разиграл пред бистро "Нивелия". Екип на Спешна помощ също бил повикан на мястото на произшествието. Гандов е открит в безпомощно състояние с тежка травма в областта на главата. "Снощи ме извикаха в болницата и цяла нощ стоях при него. Сутринта го отведоха за операция, тъй като при скенера лекарите установиха, че има хематом в черепа" разказа приятелката на Ивайло - Весела Димитрова. Според лекарите, има опасност за живота му. Операцията е продължила 3 часа. 

Димитрова не е била на мястото на инцидента и няма представа каква е предисторията на нападението. Ивайло празнувал с двама свои приятели рождения си ден. "Това е опит за убийство" категорична е Димитрова. 

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията разпитва свидетели, които са били в заведението. Иззети са и записи от камерите. Има и задържан, който е жител на квартала. 

Гандов е с досие в полицията. Според приятелката му, той работи в частна фирма в Хасково.