Мъж отнесе 200 лева глоба след скандал пред магазин в село Цалапица. Екшънът се разиграл преди няколко дни, посред обяд.

Видимо пияни, двама мъже посетили обект за строителни материали. Пред вратите на магазина имало двама клиента, които били нападнати, без да подозират нищо, от единия мъж.

Те били залети от обиди и псувни, както и коментари, че „ тук е много скъпо”. Пияният задавал въпроси на хората, защо купуват материали от този магазин, а след намесата на управителят, ситуацията ескалирала. Мъжът започнал още повече да крещи, да обижда и псува.

Наложило се да бъде повикан екип на полицията. Служителите на реда заварили пред магазина нарушителя, който продължавал да сипи ругатни. Те на няколко пъти отправили забележки на пияния мъж, но той само махнал с ръка и заявил на единия полицай  ,не си ти човекът, който ще ми казва какво да правя''. Последвал и среден пръст към органите на реда.

Униформените задържали пияния нарушител и го отвели в районното. Там мъжът получил акт за проява на дребно хулиганство, а след 24 часа престой в килия, отведен в Районен съд.

Въпреки съжалението за стореното, магистратите го наказаха с глоба от 200 лева.