За какво отвличане говорим? Жената се е качила по собствено желание в автомобила на Мангъров, тя е карала до София, прекарали са нощта заедно, а на сутринта той е дал собствената си кола да се прибере до Пловдив, защото имала някаква спешна работа. Няколко часа по-късно в апартамента му са нахлули полицаи и са го арестували! Това коментира пред съдебна зала адвокатът на задържания Красимир Елдъров. 

Днес Пеньо Мангъров бе доведен в Пловдив, след като в сряда вечерта бе арестуван за отвличане и изнасилване. По случая е образувано досъдебно производство. 

Пеньо Мангъров пристигна в Пловдив със затворническа кола вместо с лъскавия си GTR! ГАЛЕРИЯЧешкия отвлякъл и изнасил пловдивчанка, съдят го под тепетата

Заседанието за мярката за неотклонение на Мангъров започна при закрити врати по искане на обвиняемия , неговия адвокат и прокурор Делян Пинчев. Причината е да се запазят подробности от интимния живот на жертвата. 

Адвокат Елдъров разкри също, че жертвата е шофирала с много висока скорост по магистралата на път за София и на КПП преди столицата е била спряна от полицейски патрул. Проверката е продължила близо 30 минути, но през това време жената по никакъв начин не е показала, че има някакъв проблем. След приключване на проверката двойката е продължила към града.  Сутринта Мангъров е дал колата си на пловдивчанката да се прибере до града, тъй като имала спешна работа. Няколко часа по-късно той бил закопчан от Криминална полиция, разказва адвокатът. 

Очаквайте продължение!