Униформени отведоха за разпит бившия директор на РИОСВ в Пловдив Ивайло Йотков.  Той работеше дълги години в предприятието. Йотков отказа коментар пред събралите се пред сградата журналисти.

В момента той е началник-отдел в дирекция "Планове и разрешителни" в Басейнова дирекция.

Както съобщихме в сградата в момента се извършва Специализира полицейска операция е под ръководството на Специализирана прокуратура, Антикорупционната комисия и пловдивската полиция. 

Още две жени бяха изведени от сградата и качени в патрулки. Нито един от отведените не бе с белезници.  Все още не е ясно дали има арестувани. Очаква се по-късно днес да бъде дадено официално изявление.

Първоначалната информация, че главния прокурор Ива Гешев ще дойде в Пловдив в последствие бе опровергана.

Припомняме, че преди дни бе задържана директорката на структурата Цветелина Кънева. Тя е обвинена в безстопанственост.

 Цветелина Кънева в е с повдигнато обвинение за безстопанственост и тя остава в ареста за 72 часа, съобщи Окръжния прокурор Румен Попов.

Служители на Басейнова дирекция-Пловдив след ареста на шефката си: Приемете ни за интериор ОБЗОРПортиерът отказва достъп до обществена сграда, пр-ът говори за рутинни проверки

След ареста в Басейнова дирекция: Полицията привиква собственици на пловдивски хотелиПроверяват се сондажите на обектите