Миленко Рангелов, който преби до смърт жена си в Шекера, остава за постоянно в ареста. Това реши преди минути Апелативен съд. 47-годишният мъж системно тормозел половинката си, както и всичките им 9 деца. 

Припомняме, че  39-годишната Сийка Ангелова бе открита мъртва в дома си във вторник, 21 октомври. Близки на пловдивчанката подали сигнал на 112 и на място пристигнала Спешна помощ. Медиците обаче забелязали следи от насилие и сигнализирали полицията. На място пристигнал дежурен екип, който направил оглед на произшествието. На 39-годишната жена били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя  починала от нараняванията.

Пловдивският апелативен съд прецени, че от събраните до момента доказателства – разпити на децата на обвиняемия и съседи, резултати от проведен следствен експеримент и от съдебномедицинската експертиза на пострадалата, има достатъчно основания да се направи извода, че е налице  обосновано предположение за съпричастност на задържания към престъплението, в което е обвинен. 

От показанията на децата му става ясно, че той всекидневно е злоупотребявал с алкохол, често биел жена си и внушавал страх у своите близки. От предишни осъждания на Миленко, както и от поведението му в обществото, съдът счита, че той е личност с висока обществена опасност и при по-лека мярка за неотклонение би могъл да повлияе на децата си да променят своите показания, както и съществува реална опасност да извърши престъпление.

По информация на прокуратурата Рангелов почти цял ден нанасял удари по жена си. То я ритал предимно в областта на корема и слабините. След поредната доза юмруци и шутове, Сийка получила разкъсване на червата, в следствие на което умряла.

Цялата агресия ставала пред очите на децата. Обвиняемият често тормозел и биел и тях. Нещо повече – срещу него имало заведено дело от Сийка за защита от домашно насилие.

Определението на Апелативния съд е окончателно.

Цял ден Миленко ритал жена си в Шекера след запой, децата станали свидетели на зверствотоСийка получава разкъсване на червата, в следствие на което умира