Най-малко двама са арестувани след акция на полицията в Столипиново. Източници на TrafficNews от махалата разказаха, че униформени и цивилни са нахлули в къща, намираща се на улица „Джебел”. Постройката била добре укрепена и масивна. Атаката е станала в 4:00 часа през нощта, когато обитателите още са спели.

Нашите източници допълниха, че двама мъже са били на земята с белезници, докато униформени са тарашили къщата. Те са търсили дрога, тъй като всеизвестно в Столипиново било, че именно на адреса се помещавало наркодепо за синтетична дрога.

От къщата униформени изнесли не малко пакети с доказателства, разказват очевидци. По думите им са намерени пари и везни, както и наркотици в пакетчета. В махалата сериозно се говори, че наркотикът е хероин.

Един от задържаните мъже е тарторът на групата, известен с прякора Буран. Хората разказват, че мъжът е със завидни финансови възможности. Дълго време е бил „обитател” на затвора. Жители на квартала разказаха, че, по време на предишна акция срещу него той е криел дрога в памперсите на децата си.

От ОД МВР потвърдиха пред TrafficNews за акцията, която се е провела под наблюдение на Окръжна прокуратура. Подробности обаче на този етап не може да бъдат дадени, както и информация за задържани лица.