Битов скандал е причината за убийството в район „Западен” в Пловдив вчера. 47-годишната любовница на Йордан е задържана, като тя е нанесла смъртоносния удар с нож в тялото на приятели си.

Двамата са пиели на масата в приземния етаж, където живеели на семейни начела. В един момент започнали спор, който прирастнал в скандал. Йордан се ядосал и проявил агресия спрямо жената. Тя пък от своя страна грабнала ножа от масата и го забила в корема на любовника си, съобщи Румен Попов от Окръжна прокуратура – Пловдив.

Той паднал не земята, а 47-годишната започнала да бърши следите от кръв, с цел да прикрие уликите. Въпреки това, след като била задържана от полицията тя направила пълни самопризнания.

Йордан бил кротък човек, спокоен. Когато обаче бил с жената ставал агресивен и започвали скандали.

47-годишната жена е задържана за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за вземане спрямо нея най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Както TrafficNews съобщи, покойникът е на около 50 години и се казва Йордан, според съседи имал проблеми с алкохола и често злоупотребявал с него. Според съседи той е водил скромен начин на живот и не е имал много посетители. Никой от тях не е чувал шумове или скандали от жилището му.

Арестуваха любовницата на убития в Пловдив мъж! Нанесла му смъртоносен удар с нож56-годишният Йордан бе открит мъртъв в дома си край Гребната база

Намериха мъртъв мъж край Гребната база в Пловдив! Подозират убийствоКриминалисти извършват оглед, покойникът бил самотник и често злоупотребявал с алкохола

Съседи на убития в Пловдив Йордан: Кой знае къде и защо са го набилиМъжът живеел при примитивни условия, не посрещал много гости