Бездомник ще прекара три дни в ареста след нападение над жена в центъра на Пловдив. Клошарът нахлул в заведение за бързо хранене, където дамата обядвала със свои колежки. 

Като в холивудски уестърн, той влязъл , отварайки с шут на вратата, а после се приближил към масата на пловдивчанките. После започнал да им отправя брутални сексуални намеци.

Наглият клошар дори се докосвал, докато гледа една от тях, наричал я с мръсни думи и я приканвал да се усамотят. Жените се опитали да изгонят натрапника, но той продължавал сексуалния тормоз. В един момент, перверзникът излязъл от заведението за бързо хранене, взел един камък от тротоара, отново нахълтал и хвърлил камъка по жената, която станала обект на желанията му.

Тя се опитала да за се защити и камъкът я улучил в ръката. Шурнала кръв, а останалите клиенти на заведението повикали полиция.

На място униформените прибрали клошара в патрулката и го отвели в Четвърто районно. Оказало се, че бездомният мъж е стар познайник на полицията и съдебната система. Той е бил съден два пъти за кражби и един път за хулиганство.

След като прекарал 24 часа в ареста, мъжът бил изправен пред Районния съд. Там магистратите го признали за виновен по указа за дребното хулиганство. Наложили му най-строгото наказание, а именно задържане в структурно звено на МВР.