Мъжът, отговорен за серия от обири на ул. "Славееви гори" в пловдивския квартал "Кючук Париж", най-сетне е арестуван, предадоха от пресцентъра на МВР в Пловдив. 

Припомняме, че крадецът е посещавал адреса, отмъквайки чужда собственост, 3 пъти само за последния месец. Среднощният обирджия, както вече му е излязло име сред живущите в засегнатата сграда, напада в малките часове на денонощието, обикновено в диапазона 00:30 – 1:30. 

По някакъв начин успява да се промъкне във входове, оборудвани със стабилни заключени външни врати с чипове, краде каквото свари - успял е да заграби с взлом дамски велосипед от избено помещение и задигнати общо пет чифта обувки от междуетажни площадки. Хората бяха много уплашени и се обърнаха към TrafficNews.bg с молба снимки на крадеца да бъдат разпространени, за да бъде идентифициран и разпознат. Служители на Първо районно управление вече са спипали апаша. 

Извършителят е на 31-години със солидно криминално досие и е "настанен" в ареста с мярката за неотклонение “задържане под стража” за срок до 72 часа. 

TrafficNews.bg разполага с информация за самоличността на крадеца,  подробности за него очаквайте до края на деня!