Известната гледачка Тони е жената , залята с киселина в ЖР "Тракия" днес, научи TrafficNews. Днес, около 13 часа, мъж с маска и ръкавици е влязъл в апартамента на 52-годишната пловдивчанка и я е напръскал с изгарящата течност. Инцидентът е станал в комплекс "Оазис" на ул. „Григор Божиков” № 6. По информация на медията ни 52-годишната жена е била трудноподвижна и за нея се е грижил друг човек. По тази причина входната врата на апартамента често е стояла отключена и това е улеснило проникването на нападателя.

Тони е една от търсените гледачки на карти Таро в Пловдив. Тя приемала доста клиенти в жилището си. Според хора от квартала тарифата й варирала между 50 и 100 лева. По стените на жилището й имало доста икони. 

Към момента мотивите за нападението не са ясни, но вероятно са свързани с дейността, която врачката е развивала. Възможно е нападателят да е недоволен клиент, или съпруг на жена, която е прибягнала до услугите на гадателката. 

Състоянието й е стабилно, но има сериозни изгаряния по тялото. 

Тя е откарана в болница за медицински прегледи. След инцидента маскираният бързо е напуснал сградата, а в момента пловдивската полиция го издирва.

На мястото на инцидента са директорът на областната дирекция ст. комисар Васил Костадинов, началникът на Пето РПУ комисар Иван Чочков и служители на Криминална полиция. 

 

Очаквайте подробности!