Друсаният дилър Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, все още без присъда! Разпитват още свидетели по делото

Процесът срещу него бе отложен за началото на декември

Район „Източен“, Пловдив 09.11.2021 17:00 6987 0
Друсаният дилър Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, все още без присъда! Разпитват още свидетели по делото

Дилърът Георги Ангелов- Гонго, който надрусан блъсна патрулка в Столипиново в края на 2019 година, отново застана пред съда. Процесът срещу него продължава вече близо една година и все още се разпитват свидетели и вещи лица.

Така и днес, когато пред съда застанаха редица очевидци, които разказаха какво се е случило през декември 2019 година на улица „Ландос”.

Делото бе отложено за 9 декември. Тогава ще бъде изслушан още един свидетел, изискан от страните по делото. След това може да се стигне до заключителни речи и присъда.

Припомняме, че Гонго бе задържан в началото на декември 2019 година. Той бе преследван в гетото, като при една от маневрите блъснал полицейската кола. Известният пласьор е бил хванат преди сделка,  докато чакал клиент. Когато видял полицаите мъжът, който  бил спрял автомобила си срещу пощата в квартала, веднага натиснал газта.

Пласьорът се опитал да се измъкне от преследващия го полицейски автомобил. При една от маневрите дилърът загубил контрол над автомобила и ударил патрулката. При сблъсъка няма пострадали служители на реда. След това бил заловен от полицаите, които му поставили белезници. При залавянето му Ангелов изхвърлил найлонов плик с кафеникаво вещество. Според анализът, това било хероин.

След ареста униформените са претърсили два адреса и гаража на Гонго. Там са били открити две торби с дрога - синтетичен наркотик с общо тегло 1,167 грама. Освен забранените вещества, в апартаментите са открити 10 броя боеприпаси, за които Ангелов е нямал разрешително.

Друсаният дилър Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, не признава петте си обвинения

През април започна и съдебният процес срещу Гонго. По време на разпоредително заседание той не призна вина. 

Две от повдигнатите обвинения на Ангелов са за шофиране без книжка и шофиране под въздействие на наркотични вещества. Интересно, че само две години след инцидента на улица „Ландос”, Гонго отново е зад волана.

В края на месец май  мъжът предизвика негативни реакции в социалните мрежи с действията си. Той качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскавата си кола.

Освен това на предна седалка са били седнали две момиченца, които надали имат и 10 години. За капак, никой от пасажерите, а и самият водач не са с обезопасителен колан.  

Неразумен баща от Пловдив вози бебе в скута си, две момиченца – на предна седалка без колан

Изпрати новина