43-годишният Ганчо Ганчев, който разби прозореца на товарен бус и рани шофьора му в Пловдив, бе доведен под стража в съда. Прокуратурата му повдигна три обвинения и внесе искане за постоянна мярка за неотклонение, заради хулиганската постъпка. 

Както TrafficNews съобщи, инцидентът стана на  23 октомври около 17:00 часа на ул. "Петър Динеков" в район „Южен“.  Изяснено е, че Ганчев е препречил пътя на буса, управляван от 21-годишния Артур Мол. След това по-възрастният мъж слязъл от колата и се приближил към товарния автомобил и нанесъл серия от удари с длан и счупил страничното стъкло на вратата. Счупените стъкла са причинили наранявания около лявата скула и китка на шофьора. Пътуващият до него пътник е заснел част от инцидента.

В последствие пострадалият успял да заобиколи препречилата го кола и след като се отдалечил подал сигнал. После отишъл в болница и си изкарал си медицинско . 

Адвокатът на Ганчев - Кирил Николов поиска съдът да допусне  като свидетел работодателят на обвиняемия,  който да даде характеристични данни за него. 

Очаквайте подробности от заседанието по-късно.