Брутална саморазправа е станала днес на бул. „Руски“  след моста на Герджика пред погледите на минувачи и десетки деца от близкото училище, които били в начален клас. Читателка на TrafficNews разказа за саморазправата, която е станала посред бял ден.

По думите й на булеварда възникнало спречкване между двама шофьори, което прераснало във вербална агресия.  В един момент единият от шофьорите изкарал бухалка и започнал на налага другия мъж. Агресорът ударил поне четири пъти в областта на главата другия шофьор с дървения предмет, като през това време и го е ритал.

 „Дойде линейка на мястото на инцидента, прегледа мъжа, след което го откара в болница. Полицейска кола така и не дойде. Потресена съм от случилото се. Това стана през голямото междучасие на децата, които бяха ужасени“, написа пловдивчанката. Тя допълни, че нападателят е избягал след инцидента. 

Инцидентът е станал днес около 12:30 на обед, като колата на нападнатият мъж е бил служебен бус, а на агресора - ауди.

„Водачът явно е агресивен, след като си позволи да нападне и да бие по този начин. Ако имаше пистолет?! Това в сигнал, че хората имат нужда от психологическа помощ“, смята пловдивчанката. 

Очаквайте продължение!