Нагли крадци удариха дома на бивше топ ченге. От жилището на шефа на криминалната полиция в Благоевград Калин Стойчев са задигнати над 2 000 лева, съобщава в. "Струма". Апашите атакували дома, докато в него нямало никого - в събота срещу неделя.  Те успели да намерят спестените пари и офейкали. 

След като разбрал, че е имал неканени гости, ексшефът на кримките в града алармирал колегите си. "Обадих се в полицията, но трети ден чакам да дойде някой и да ме попита дали имам някакви съмнения или насоки за евентуалния извършител. Засега никой не ме е потърсил. Откраднатата сума не е малка, въпреки че пари се изкарват. Ситуацията е неприятна и стресова най-вече за близките ми", заяви Стойчев. 

Полицаи от 1-во РПУ в Благоевград работят по взломната кражба в дома на ексченгето. Случаят не е отразен в полицейския бюлетин. 

Калин Стойчев бил един от опитните шефове на местната полиция. След като се пенсионирал, се захванал с частен бизнес, а от няколко години се трудел във фирмата на хидроенергийния бос Иван Чапов.

Още новини четете ТУК