На следи от бели вещества в тоалетните на нощeн клуб в Пловдив се натъкнаха репортери на TrafficNews.bg.
От доста време все по-модерно става в дискотеките консумацията на алкохол да бъде придружена с различни опиати. В днешни дни употребата на синтетични наркотици- предимно на амфетамини, започва да се превръща в масово явление. И докато до преди години всичко ставаше доста скрито, сега никой от посетителите на нощните барове не се притеснява да "начертае няколко линии".
Репортери на TrafficNews.bg попаднаха на бели следи  на поставките над тоалетното казанче в един от нощните клубове на Пловдив. Дали те са остатъци от наркотици или тоалетната се използва като кухненски плот, това не можем да кажем категорично.

В галерията от снимки  може да видите наличието на бял прах в няколко от тоалетните в пловдивската дискотека. Дали веществото,  на което попаднахме е синтетичен  наркотик, също не можем да потвърдим без направена проверка със специален тест. Впечатление обаче правеше поведението на хората, които излизат от нужниците след по-дълъг престой в тях.

Според  запознати,  популярността на дискотеките и нощните клубове дори се дължала отчасти на разпространението и употребата на редица забранени наркотици в тях.

Още по темата и други новини - вижте ТУК

TrafficNews.bg