„Жертва съм на интриги и задкулисни игри на Жабата и Доктора”. С тези думи се обърна към TrafficNews Цветан Господинов, известен като Батмана. Господинов  е в затвора,  където излежава поредна присъда.

Поводът за коментара му е свързан с инцидент зад решетките, станал преди дни. Няколко лишени от свобода колабираха след употреба на бонзай.

Повечето припаднали са били на 3-ти пост. "Вървяха като зомбита и се свличаха на земята" разказват очевидци. 

Основен дилър на 3 -ти пост , според затворници, е Батмана, а на 6-ти пост затворник с прякора Лъвчето. Бонзаят, който е пратил затворниците в несвят, е бил нова стока. 

Батмана отново в издънка – спипаха го с 30 дози зад решеткитеСъщият продължава да търгува с наркотици в пределите на затвора

Цветан Господинов обаче категорично отрече тази информация. По думите му, той е жертва на лъжа от страна на други двама затворника – Александър Господинов – Доктора и Илиян Сарийски – Жабата.

„Не е вярно, че се занимавам с разпространение на наркотични вещества в затвора. Досега не съм имал влязла в сила присъда за извършването на такова деяние. Всичко е измислица на болни мозъци и злобари”, категоричен е Батмана. Той посочи, че причината за лъжата е свързана с негови показания, дадени по време на делото за палежа на директорските автомобили през 2018 година.

„Цялата очерняща и тенденциозна кампания, която се води от определено време срещу мен е поради невярната информация, която две лица, а именно Жабата и Дктора, предоставят. Омразата към мен е , че преди време станах свидетел срещу тях за палежа на колата на бившия началник на затвора- Божил Иванов. Дори и към този момент  Жабата търси хора, които подкупва срещу две кутии цигари на 6-ти пост, за да лъжесвидетелстват срещу мен”, заяви още Цветан Господинов.

Той е подал жалба до прокуратурата срещу Господинов и Сарийски. 

Цецо Батмана бе един от ключовите свидетели, които уличиха Александър Господинов - Доктора, Илиян Сарийски – Жабата и Цветан Кюркчийски – Тъпото в палежа на две коли на шевове в затвора.

Още в досъдебното производство Батмана посочи Доктора за поръчител, а Жабата и Тъпото за извършители.

Дни след престъплението Батмана заявил пред съдия, че Жабата, Тъпото и Доктора са се срещали, за да организират палежа. Според един от обвиняемите  – Илиян Сарийски, причината да са натопени от Господинов е ревност.

Цветан Господинов и Илиян Сарийски се познавали преди Батмана да влезе в затвора. През времето докато са били приятели, Цецо е живял с момиче на име Малина в Тракия.

След като обаче Батмана е прибран зад решетките, Жабата често навестявал самотното момиче. Грижел се за нея, както и за 13-годишната й дъщеря. Това обаче не се понравило на Батмана и на 1-ви декември ги „изпял”.

Още по темата може да проследите ТУК:

Ключов свидетел срещу Доктора, Жабата и Тъпото изчезна, дирят го с полиция