Дете бе отвлечено от своя баща от дома си в Елин Пелин. За това сигнализира неговата майка Катерина Игнатова в социалните мрежи. Тя публикува и запис от камерата на дома, в който живее. На него се вижда ясно как тя и детето излизат от къщата, придружени от възрастна жена. Внезапно обаче се появяват двама мъже, а майката тръгва обратно, за да се прибере обратно в жилището си.

Мъжете обаче се оказват по-бързи - единият от тях ѝ препречва пътя и започва да дърпа детето от ръцете ѝ. Възрастната жена се опитва да защити Катерина, която държи дъщеричката си, но другият мъж застава между нея и детето. През цялото време малкото момиченце пищи и се бунтува, но в крайна сметка, бива изтръгнато от прегръдката на своята майка. 

Както се вижда на видеото, извършителят е Борислав Кръстев, който е главен архитект на община Елин Пелин. Той е бивш съпруг на Катерина. След развода съдът дал родителските права върху двете им деца на майката. 

Ето какво написа Катерина в социалните мрежи:

"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.)"

Наш репортер се свърза с пресцентъра на МВР, откъдето потвърдиха за случая и заявиха, че предстои да предоставят официална информация.

Очаквайте подробности!