При днешните атмосферни условия е доста трудно да се шофира с високи скорости и понякога дори може да се окаже фатално, както биха доказали баща и син в следващата история.

Рашид Салех е натискал смело педала на своя Lexus F-Sport по пътя за работа, когато изгубил контрол и за малко не се озовал в канавката. След като колата все пак се забила в калта и не можела да издрапа, Рашид решил да се обади на баща си, за да го издърпа.

Салех старши не изневерил на фамилията и успял да направи същата грешка като сина си, излитайки със своя мини ван извън пътя.

Нито един от двамата не е пострадал, но пък ситуацията била доста забавна.

Рашид качил цялата история в туитър и за няколко часа успял да спечели вниманието на 34 000 души и около 27 000 разпространили цялата история.

Един от последователите е препоръчал на господата да хванат автобуса и да се откажат от шофирането, защото очевидно не е било най-доброто решение за този ден. Самият Рашид се шегува, че смята да изтрие акаунта си, след като получил достатъчно подигравки.

Надяваме се, че всички ще бъдат разумни този уикенд, когато снеговете се топят и започнат да се превръщат в ледове, защото през нощта живакът остава под нулата.

Още новини ТУК

TNS.bg