Двамата сводници, арестувани по време на акция в Кършияка на 16 февруари, остават зад решетките.  По искане на Районна прокуратура – Пловдив съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“  спрямо 34-годишният Георги Найденов от София и неговият 54-годишен съгражданин Николай Димитров.

Двамата мъже са обвинени, че са принуждавали към блудствени действия и съвкупление две жени, на възраст 31 и 45 години, като деянието е извършено с користна цел.

Както съобщихме в Пловдив бе проведена Специализирана полицейско операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.  В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. Акцията е след разследване на GlasNews.bg, след което бе разбит секс канал в Пловдив.

Бардакът се е намирал на улица „Райна Княгиня“ в Кършияка. Там бяха задържани две жени- 31-годишната Фиданка Алексова и Нина Скерлетова на 45 години. Екипът ни разполага със записи и за тях, които доказват, че извършват незаконни сексуални услуги. В ареста са и техните сводници, както и шофьор който работи с тях. 

След претърсване бяха иззети множество мобилни телефони, както и наркотици.

Разбиха още два бардака с проститутки в Пловдив

Само преди няколко дни отдел „Криминална полиция“ към ОД МВР-Пловдив разбиха още един бардак. Задържани бяха две проститутки, сводник и шофьор. Съдът ги остави в ареста за постоянно.  

Арестуваните след разбития секс канал в Пловдив, влязоха с белезници и качулки в съда