Мъж прояви агресия спрямо пловдивчанка на възлов булевард под тепетата. Причината е спор на пътя. Действието е станало в Кършияка, рано сутринта през делничен ден.

Жената е бързала към езиковата гимназия на булевард „България”, за да остави дъщеря си на училище. Шофирайки по пътя, съзнателно или не, дамата е засякла пътя на една и съща кола два пъти. При една от ситуациите, засегнатият водач е набил спирачки и са се разминали на косъм от инцидент.

След поредното нарушение на правилата за движение, жената спряла на светофара до гимназията. Зад нея бил засеченият шофьор, в чиято кола бил синът му и съпругата му. Мъжът, видимо ядосан, слязъл от превозното средство и се запътил към колата на пловдивчанката. Опитал се да отвори вратата на автомобила й, за да се саморазправя, но тя била заключена. Продължавайки да дърпа, мъжът се ядосал още повече и заблъскал по прозореца, като освен това викал и обиждал.

Уплашени майката и дъщерята повикали полиция. До пристигането обаче на патрул, агресивният водач си тръгнал. Изискани са били записите от камерите. На кадрите е бил засечен номерът на колата и така собственикът й бил открит. Той е бил санкциониран с акт за дребно хулиганство.

Образувано е било и дело. В съдебна зала, шофьорът отрекъл да е блъскал и викал. За негова защита жена му и синът му потвърдили думите му.

Те обаче не натежали и магистратите потвърдиха акта. Мъжът трябва да заплати глоба в размер на 100 лева.

СНИМКА:ИЛЮСТРАТИВНА