Окръжна прокуратура - Пловдив задържа и привлече като обвиняем 41-годишен мъж за убийството след запой в пловдивското село Милево

Припомняме, че по рано TrafficNews съобщи за пиянската свада, която се е разиграла в нощта на събота срещу неделя. По време на  събора в село Милево, между двама мъже е възникнал спор, който прераснал в бой. Така впоследствие 41-годишният обвиняем е умъртвил 47-годишния пострадал. Смъртта му настъпила вследствие на удари нанесени от арестувания.

По делото са извършени множество действия по разследването-оглед на местопроизшествие, претърсвания и изземвания,  разпити на свидетели, назначени са относимите  към досъдебното производство експертизи.

С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа, в рамките на които Окръжна прокуратура-Пловдив ще прецени дали са налице основания за внасяне на искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Разследването е в активна фаза. По непотвърдена информация в инцидента е замесен полицай.

Мъж е пребит до смърт при запой в пловдивско село, има замесен полицайПиянската свада се е развила в нощта на събота срещу неделя