Обичате да прекарвате вечерите си в компания? Забавлявате се по нощни заведение и клубове, приятелите ви вдигат наздравица, а вие сте изправени пред дилемата: или да отклоните предложението с рутинното оправдание „С колата съм“, или да се отдадете на приятно настроение и релаксираща атмосфера, съпътствана от няколко питиета, но и от угризения „Ами сега, какво да правя с колата?!“.

Пловдивчани вече нямат повод за двоумение. Спокойно могат да излязат с автомобила си, да се забавляват без ограничения и да консумират алкохол! И то с чиста съвест! За останалото могат да разчитате на Drink&Drive.

Иновативното предложение, развивано от млад предприемач, се грижи всеки да бъде откаран в комфорта и уюта на личния му автомобил, където пожелае. Така не се налага да се притеснявате за автомобила си, като притиснати от обстоятелствата да се качвате да шофирате на градус. Няма да се намирате под угрозата да бъдете глобени или да предизвикате пътно произшествие.

Напротив. Когато решите, че е време да смените обстановката, да отидете при друга компания или просто да се отдадете на почивка у дома, трябва само да наберете телефон 0899 900 120. За по-малко от 20 минути пред колата ви ще чака професионален шофьор, който ще ви откара в уюта на собствения ви автомобил точно там, където желаете.

Атрактивната услуга е на разположение във всяка минута от денонощието. С грижа за сигурността на пътниците, стожер на дискретността, надеждна и подходяща за всички, с безупречни професионални шофьори, които ще ви позволят да се отпуснете по време на пътуването, Drink&Drive е революционно решение, която ще ви очарова.

Фирмата се грижи за сигурния превоз на всеки, който прецени, че не е удачно да шофира. Съществуват стотици противопоказни състояния, освен употребата на алкохол, които възпрепятстват сетивните възприятия и забавят рефлексите на човека. Анестезията, някои лекарства, внезапна емоционална ситуация, напрежение, проблем с очите и други физически неразположение – при всички тези състояние не се препоръчва да се качвате зад волана, но ако сте с кола, не е удачно да я изоставите.

Drink&Drive разплита възела на неотложната необходимост, спомага гражданите да се ползват от удобството да бъдат с колата си, без да е необходимо да шофират собственоръчно. Сигурна, дискретна и надеждна услугата е подходяща за абсолютно всеки. Шофьорите, които ще се отзоват при вас, са способни да пилотират всякакви видове и марки коли, обучени са до съвършенство и преминават през регулярни изпити, така че сигурността ви е гарантирана.

Услугата да се возите в колата си, докато професионален шофьор се грижи за всичко останало, е изключително достъпна. Ценообразуването е на база изминалите километри, като първите 10 километра се таксуват на цена 2 лв./км, а след тяхното изминаване цената пада на 1,5 лв./км.

Така едно стандартно градско разстояние от 5 километра излиза 10 лева, които иначе биха били разходени за таксиметров превоз в двете посоки, но без възможност за импулсивни решения и реакции при неотложни случаи и извънредни ситуации.

В услугата е заложен силен социален елемент. Тя се явява възможност за намаляване на броя смъртоносни инциденти по пътя, тъй като ограничава случаите на шофиращи в нетрезво състояние. Така, освен в помощ на гражданите, тя е в синхрон и колаборация с органите на МВР и отдела „Пътна полиция“, като дейността им подпомага обществения ред и сигурността по пътищата.

*рекламна публикация