Бившият депутат Павел Чернев внезапно е починал днес, съобщи bTV. Според първоначалната информация, той внезапно се е почувствал зле в ресторант на столичната ул."Крум Попов", като дошлите на място медици само са констатирали смъртта му.

На този етап случаят не се разглежда от полицията като криминален инцидент. Юрист по образование, Чернев е роден на 10 юли 1969 г. в столицата. Участва в студентските движения за демокрация и гласност.

Той гради политическа кариера първо във ВМРО, а после - в "Атака".

Какви са версиите за смъртта на Павел Чернев?

Ето и ВИДЕО от мястото на Бгнес:


Смъртта е настъпила внезапно, като по първоначални данни на лекарите става въпрос за белодробна тромбоемболия.

Линейката е пристигнала на мястото на шестата минута, каза още Гелев. По думите му подобно състояние е неспасяемо и изисква лекарска намеса до петата минута.

Според очевиджи тойой е бил в заведението с компания. След като му е прилошало, излязъл навън и е паднал на земята. Починал е на място. Извикана е линейка, но дошлите на място лекари единствено са констатирали смъртта му, съобщава Нова тв.

По-рано днес имаше подаден сигнал за мъртъв мъж в 16:50 часа. На този етап случаят не се разглежда от полицията като криминален.

Павел Чернев е роден на 10 юли 1969 г. в гр. София. Народен представител в 40-ото Народно събрание от листата на „Атака”.

През март 2005 г. е поканен от Волен Сидеров за кандидат-народен представител, а на 25 юни е избран за депутат.

След пътен инцидент през 2006 г. на магистрала „Тракия” възниква сериозен скандал между Сидеров и Чернев.

TNS.bg