"Моля ви, помогнете ни за да продължим битката си! През месец септември ще бъде ясна и датата за следващия етап от лечение в полската клиника "Мечти", който ще е между 4500 и 5000 евро. Ще е ясна и датата за консултация с доктор Назаркин относно извършването на операция на Ники, която ще спомогне за неговия напредък в борбата за по-добро детство. Сумата за такава операция варира от 2500 до 3000 евро!

Прекланям се пред всеки споделил и помогнал на сина ми! Благодаря ви!"

Това ни написа Сандра - майката на Ники от Коматево, който се усмихва все повече, кара специално колело и все по-стабилно стъпва. Радостта му се дължи и на новия му приятел – кучето Кимба. Това е обучено куче за работа с деца, болни от детска церебрална парализа. За да се приближи с още една крачка към най-съкровената мечта на своите близки  – да проходи, е необходимо нов курс за лечение в клиника „Мечти”.  За да може да продължи курса на лечение, детето и близките му имат нужда отново от нашата помощ.

Припомняме, че Никола е с детска церебрална парализа, а баща му напуснал семейството, когато разбрал тежката диагноза. Никола е на 3 години, претърпял е цели 10 операции, a майка му е неотлъчно до него.

Нека помогнем усмивката на малчугана да не слиза от лицето му, нека лечението да продължи и занапред.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА КЪМ УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
ТИТУЛЯР: НИКОЛА САШЕВ ДИМИТРОВ
IBAN: BG22UNCR70001522564636
BIC(SWIFT): UNCRBGSF
PAYPAL: za_da_ima_detstvo@abv.bg