Мили хора, благодарим ви за вълната от съпричастност, с която в последните дни заливате семейството на нашата слънчева Мими. Мнозина от вас искат да подкрепят семейството, като се простят с Мими с играчка. Вярваме, че тя ще бъде изпратена с безброй играчки, останали без дете.

Но играчките, с които няма вече кой да си играе, само ще засилят болката на семейството. Затова от името на родителите на Мими ви призоваваме: Не изпращайте в понеделник Мими с играчки, тя вече играе с ангелите и птиците.

Вместо това ви молим ДА ИЗБЕРЕТЕ КАУЗА И ДА ПРЕВЕДЕТЕ ПО НЕЯ ПАРИЧКИТЕ, КОИТО БИХТЕ ДАЛИ ЗА ИГРАЧКА, ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕТЕ. ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ДА НЯМА ПОВЕЧЕ САМОТНИ ИГРАЧКИ, ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЕТЕ.

Това написаха във Facebook страницата, която бе създадена в помощ на малката Мими, загубила битката с коварната болест. Родителите на момиченцето ще преведат пари от нейната сметка на други нуждаещи се от финансова помощ, става ясно от страницата.

"Мама Надя проучила други каузи и разбрала, че има спешни, помоли да наредим парите от helpkarma! Мисията на нашето Ангелче продължава, освен, че посмъртно Мими стана нарицателно и за нея се чува от всички телевизии и радиа, тя продължава с мисия "Добро".

Вашите парички, внесени за Мими в helpkarma, бяха разпределени между следните каузи:

С теб сме Йо-25 000€

В помощ на слънчо Доми-15 000€

Да помогнем на Стоян да проходи-15 000€

Подкрепете Сияна-10 000€

Да спасим Теодор от остеосарком-10 000€

Шанс за Мони-5 000€

Живот за мама Ваня-10 000€

Да помогнем на Рей да оздравее-5 000€

Да помогнем на малкия Ици-3 000€

"Желаем успех и бързо възстановяване на всички!".

Погребението на Мими ще бъде в понеделник.

"Напомняме на тези, които ще присъстват на опелото в понеделник, да облекат цветни дрехи в памет на нашето шарено цветче!", призоваха близките ѝ.