6.00 ч. вчера - На паркинг през Оазис 4 в Пловдив 10 автомобила са помлени.

6,20 ч. - Дошлите на място полицаи установяват, че щетите са от ПТП. Малко по-късно става ясно и кой го е предизвикал - 21-годишна шофьорка на джип БМВ.

Малко след това - Дрегерът отчита над 1,3 промила, а драг чекът - употреба на марихуана. Водачката е задържана за 24 часа.

Междувременно става ясно, че колата, с която 21-годишната пияна и надрусана пловдивчанка успя да повреди цели 10 автомобила, е на половинката й. Самата "героиня" работи като танцьорка в нощен клуб.

Оттам нататък новините следват една след друга - оказа се, че нещастните 10 коли, пометени от пияната и надрусана шофьорка, май-май няма да получат пари от застрахователите, защото... са спрени в нарушение. На улицата има два знака, които забраняват спирането и престоя. (Колко пъти писахме за въпросните знаци!)

Два часа след екшъна - Хората в района вече искат затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях цяло чудо е, че няма жертви.

Днес - Става ясно името на пияната и надрусана шофьорка - Габриела. Разбра се, че  половинката на танцьорката е автотърговец. Самото БМВ Х5, помляло 10-те коли, е пуснато за продажба в онлайн сайтовете за търговия.

По-късно днес - Главният прокурор Сотир Цацаров заяви на брифинг в Пловдив, че Законът трябва да бъде не строг, а жесток спрямо такива, които сядат зад волана след употреба на алкохол, наркотици или и двете. На всички стана ясно, че коментарът му е по повод танцьорката, която нанесе погром върху 10 коли, катастрофирайки с джип под влиянието на алкохол и наркотици. 

16 часа - Прокуратурата повдигна три обвинения на Габриела, задържаха за 72 часа танцьорката, ясно е, че може да получи до 3 години затвор.

Ето и коментара на главния прокурор Сотир Цацаров за случая:

В заключение - Няма ден, в който в полицейските сводки да липсват хванати пияни и дрогирани зад волана. Различното в случая е, че тази пияна и дрогирана Габриела помете 10 коли. Другите удрят по една-две. Или въобще не удрят, защото ги пипват преди това. Което въобще не значи, че са по-малко опасни на пътя. Казано просто, надрусани и пияни - дал Господ! Защо не се раздрусваме тогава всеки ден...?

Да не би защото не всички са танцьорки с външността на Габриела...