Млада дама се озова в полицията, след опит да рекетира бившето си гадже. Драмата се разиграла преди броени дни в пловдивското село Катуница, където живеят и жертвата , и младата рекетьорка. 

24- годишният мъж подал жалба в полицията, че неизвестно лице го тормози през фалшив профил във Фейсбук с името на легендарната хардкор порно звезда Мия Халифа. Тя му искала 1500 лева, като в противен случай щяла да разкрие  неприятни подробности от живота му. 

След кратко разследване полицаите разкрили, че зад профила на сексбомбата се крие бившата приятелка на мъжа. Двамата имали връзка преди година, но заради побои и тормоз , тя го напуснала. Междувременно обаче научила, че бившата й половинка има сексуална връзка с 14 - годишна девойка от селото и използвала информацията, за да го изнудва. През "порно" профила тя го заплашила, че ще съобщи за връзката му на бащата на малолетното момиче, който бил известен с буйния си нрав. 

Младата жена е признала вината си, но заявила, че не е смятала да взема пари от мъжа, а само да го тормози, за да му отмъсти за преживяното. 

Изнудваният пък е стар познайник на полицията, миналата година той е арестуван за грабеж на възрастна жена.