Ще спират, защото знаят, че няма да бъдат наказани и глобени. Ако знае, че ще получи глоба от 200 лева, няма никога да помисли да спре. А този, който е направил снимката, предаде ли я в полицията? Защо я пуска тук, а не я предаде където трябва? Ето затова няма да наказват и всеки ще си спира където иска.

Това е позицията на читателка на TrafficNews.bg по повод на статията Защо някой би спрял перпендикулярно на всички останали автомобили?

Тъй като сме възпитани, а и нашето мнение съвпада с това на пловдивчанката, ние й благодарихме, но тогава жената буквално изригна: 

И какво като ми благодарите? С какво се променя държанието на идиотите, които безобразничат всеки ден? Аз нямам нужда от благодарност, а Пловдив и България имат нужда от това самите хора да реагират където трябва, за да се спрат безобразията и убийствата по пътищата! Защото те идват точно оттам, че никой не реагира на отвратителното държание на тези, които карат коли. Аз дори не мога да ги нарича шофьори. Това са убийци - в повечото случаи без книжка. Така че вместо да публикувате някакви си снимчици, пращайте ги в полицията и КАТ!

Категоричността на нашата читателка стигна още по-далеч: според нея заради полицията, която не санкционира престъпните шофьори, има толкова убити. За да илюстрира мисълта си, тя ни посочи друга наша статия: Най-много джигити успяват да отърват глоби в... Пловдив.

И... ние отново й благодарихме за становището, защото отново сме съгласни с него. Все пак ще продължим да публикуваме и "снимчиците", които ни изпращате вие, читатели, защото даването на гласност е нашата работа. Останалото да си свърши полицията...