Борислав ревнуваше и следеше Кремена, упражняваше системен физически и психически тормоз върху нея през последните 6 – 7 години, разказват близки на убитата във Варна жена.

Те описват Кремена като мил и интелигентен човек с фина душевност. Родена била в Пловдив, работела като преводач и искала да е екскурзовод.

Запознала ги майката на Борислав, но той се оказал болезнено ревнив. Кремена често споделяла, че мъжът ѝ я удря и бие. Имало е и случаи, в които Борислав е заключвал съпругата си в апартамента им и излизал. Непрекъснато я следял и проверявал телефона ѝ, както и с кого си пише.

Тя пък може би е давала повод за ревността на съпруга си, защото непрекъснато търсела контакт с други мъже в мрежата. При едно от пътуванията на Борислав Николов, който е бивш моряк и отсъствал от дома им, поканила на гости група руски моряци, пише "Монитор".

Никой от близките на загиналата не може обаче да си обясни защо, въпреки многократните случаи на насилие, е продължила да живее с мъжа си, за да се стигне до фаталния край.

41-годишният Борислав бе привлечен като обвиняем, а вчера Варненския окръжен съд го остави за постоянно в ареста затова, че на 24 февруари в жилището, наето от семейството, пребил съпругата си за пореден път.

Кремена вдигнала скандал на Борислав за... дрехи. Той отвърнал с три смъртоносни шамара!Варненският окръжен съд реши да остави за постоянно в ареста 41-годишния мъж

След като я оставил в безпомощно състояние, Борислав събрал багажа си, повикал майка си да му помогне да го изнесе и двамата напуснали апартамента, без да се интересуват от състоянието на пребитата жена.

Има ли вина свекървата на пребитата до смърт Кремена? Прокуратурата още мисли!Ако възрастната жена и синът й бяха извикали Бърза помощ, жената е можело да бъде спасена

Майката на жертвата подала сигнал в Първо РУ на МВР във Варна, след като дълго време никой не отговарял на телефонните й обаждания. Изпратени били служители на МВР и на пожарната на адреса, които успели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било открито тялото на убитата.

Извършената аутопсия показала, че смъртта е настъпила от масивен кръвоизлив в мозъка, причинен чрез множество удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.

41-годишен системен насилник уби жена си във Варна. Ден преди развода!Смъртта е настъпила от кръвоизлив в мозъка, причинен от множество удари в главата

Борислав пък от 6 години работел в златарски магазин в морската ни столица, недалече от квартирата им. По време на убийството той бил в 5-дневен отпуск, установило разследването.