Жена от Враца превърна жилището си в бункер от страх, че е жертва на експеримент. Страховитата история на Павлина Василева започнала преди около 16 години. Тя е убедена, че срещу нея се насочва лазер, електромагнит, микро и радоиовълни, които я облъчват и съсипват физическото, и психическото й здраве.

Писала е десетки писма до институции, правозащитни организации и е споделила проблема си със стотици хора. Повечето от ведомствата са върнали отговори, че не са компетентни по въпроса. Съмишленик й е станал професор Георги Василев, който дошъл в дома й, направил десетки фонови замервания, а резултатите показали, че има външна намеса, съобщава "Конкурент".

За пръв път Павлина усетила смущение в електромагнитното поле в дома си през 2010 г. Мистерията започнала от телевизора и продължава да трови живота на жената.

„Всичко тръгна от телевизора. Първо започна смущение в програмата, но го отдадох на лош сигнал или на временен проблем. Да, обаче не беше така – телевизорът изгоря – виках техници, но те не установиха реална причина. Купих друг, втори, трети и всеки път едно и също. Започва смущение и гасне. Пет апарата съм сменила. Изгоря и електрическата ми инсталация и много други неща”, разказа врачанката.

Тя забелязала, че срещу дома й е насочена светлина от неизвестен източник, а светлинния поток се премествал. Случвало се е дори да се премести светлината от уличната лампа. По думите й явлението приличало на разтопена лава.

„Много често потокът е толкова силен, че имам чувството, че ме повдига от земята или ме люлее и ще падна. Блокира кръвообращението и цялото ми тяло се смразява или обратното, чувството е като, че си изгорен и с огромно главоболие”, обясни Павлина. Излъчванията ставали нощем, а понякога били толкова силни, че са напуквали стената. Преди 3 години жената била изгорена жестоко в дясното слепоочие.

Павлина е превърнала жилището си в бункер, ходи с предпазна каска.

„Оцелявам с редица защити и живея в бункер, изграден от защитни средства. Слагам на главата си каска, обвита с алуминиево фолио, което е цялото обгорено”, каза още Павлина. Тя е разбрала, че във Врачанско има и други, които са жертви на подобно облъчване.

„Много от хората, които познавам и са мишени, потърсиха спасение в чужбина. Един мъж стана моряк на кораб, а друг е в Германия. Това е страшно нещо – чумата на XXI век. Чувала съм от потърпевши, че в телата ни дори може да има имплантирани чипове. Аз също имам в зъба и го установих след направена панорамна снимка. Вижда се как има чуждо тяло”, каза още Павлина. Показа и снимка на зъба, в близост до който според нея е сложен чипът.

Панорамна снимка показва, че в зъба й е монтиран чип . С чуждото тяло и облъчването тя си обяснява и постоянното й главоболие, и здравословни проблеми, които нарича „аномалии във всички органи”. Сигнализирала е толкова много институции и организации, че вече дори не знае към кого да се обърне, за да вземе под внимание проблемът й, който я мъчи от 16 години и според думите й продължава да се задълбочава. Единственото, на което се надява е един ден това облъчване да престане.

Още новини ТУК

TNS.bg