Наближава... Въпреки пандемията, въпреки заразата, витаеща около нас и в нас, Коледа ще дойде. Празникът на празниците. Очакването и надеждата. Денят, в който стават чудеса. Денят на новото начало и денят на опрощението. Денят, в който каним вярата и любовта.

Коледа е нашето семейство, събрано около празничната маса... Коледа са нашите приятели, които са готови винаги самоотвержено да пият по чаша вино с нас – дори когато не им е до това. Коледните трапези по света имат свой собствен чар, но, повярвайте - няма да е пълна, нито достатъчно празнична трапезата без божественото питие - течната храна на боговете. 

АРЖИЛ знае това, както и неоспоримия факт, открит още в древността, че "Във виното е истината". Затова ви е приготвил нови коледни промоции. Насладете се на най-топлите семейни празници с първокласно българско вино! 

Поръчайте 6 бутилки BASARIDI и едната ще получите безплатно! Така плащате 5, а получавате 6-ата бутилка вино ПОДАРЪК + безплатна доставка! Възползвайте се от тази възможност и спестете 20 лева тук: https://bit.ly/3lqIfYc

Промоционален коледен пакет Каберне Фран на Аржил 5+1 подарък! Вземете 6 бутилки вино на цена само от 30 лева!
Доставката е безплатна при поръчка над 60 лв.

Промоционален коледен пакет Каберне Совиньон на Аржил 5+1 подарък! Вземете 6 бутилки вино на цена само от 30 лева! Доставката е безплатна при поръчка над 60 лв.

Промоционален коледен пакет Мускат на Аржил 5+1 подарък! Вземете 6 бутилки вино на цена само от 30 лева! Доставката е безплатна при поръчка над 60 лв.

*Промоцията важи САМО от 1 до 31 декември 2020 година!

Серията вина Басариди, от чието специално предложение можете да се възползвате, включва: Каберне Фран & Карменер, Мурведър & Сира (вино със ЗГУ), Совиньон Блан & Вионие, Траминер, Шардоне & Мускат и Шардоне & Пино Гри.

Дизайнът на бутилките и етикетите загатват за съдържанието вътре - стилно, леко, свежо, запомнящо се вино. За да се запазят свежите и сочни аромати и да се съхранят вкусовите качества възможно най-дълго, се използват висок клас тапи за затваряне, произведени от водеща световна фирма. 

Каберне Фран и Карменер – завладяващ рубинен цвят, аромат на касис, горски плод и нотки на зелена капия – гаранция за силно начало с хармоничен и балансиран вкус и един приятен и топъл финал.

Мурведър и Сира (вино със ЗГУ) – елегантно вино с характер. Тъмният рубинен цвят, пикантните нотки, умело балансираните аромати на череша, и леко загатнатият шоколад правят този купаж повече от вълнуващ.

Совиньон Блан и Вионие - бистър, искрящ, бледолимонен цвят с леки зелени оттенъци. Дискретен аромат на цитрус, с акценти на кора на грейпфрут и праскова. Свеж, добре балансиран вкус с плодов финал. 

Траминер - ароматната палитра на Траминера ще ви разходи през нюанси на листенца от рози, личи захаросана кора от грейпфрут до нежно загатната дюля. Бистър, красив, светлосламест цвят с хармоничен вкус и подчертана мекота и свежест. 

Шардоне и Мускат - виното се отличава с характерен жълто-зелен цвят с идеална прозрачност. Аромат на лек цитрус и нотки на тропически плодове и пъпеш, великолепно допълнени с леки цветисти нюанси на роза. Леко, ефирно тяло със загладен и балансиран вкус, с плодово-цветист характер, комплексен и траен.

Шардоне и Пино Гри - виното е с красив и свеж жълт цвят. Ароматът е плодов, благоуханен и хармоничен. Вкусът е свеж, плодов и подходящо тръпчив, с дължина, пълнота и приятен финал. Виното подхожда на рибни ястия, пресни пролетни салати и леки предястия. 

Кръстено на митичните последователки на Дионис, Басариди има същата мисия като Бога на виното и веселието - да освободи хората от техните тревоги, да ги накара да забравят егоизма си и да възвиси душите им. А какво по-хубаво от това по време на пандемия?

В тези тежки за всички времена все повече хора се обърнаха към онлайн пазаруването и се убедиха в удобството, което всъщност представлява то. Няма обикаляне по магазините, няма риск, виното идва до вратата ти и само минути след това можеш да му се наслаждаваш с любимия човек.

Изживейте най-красивата си и топла Коледа с първокласното вино на АРЖИЛ!