Калоян А. от бургаския ж. к. „Славейков” е шофьорът на БМВ-то, който навлезе в насрещното и отнесе моторист на натовареното кръстовище „Трапезица”. Инцидентът стана около 17,20 часа вчера.

От катастрофата пострада 30-годишният моторист, който веднага бе транспортиран в МБАЛ-Бургас.  Той бил в добро състояние, без опасност за живота.

Вместо да окаже първа помощ на пострадалия или най-малко да се поинтересува за състоянието му, секунди след инцидента и докато на мястото все още не била пристигнала полиция, Калоян разиграл истински екшън, разказаха очевидци на катастрофата, съобщи flagman.bg.

Той отворил багажника на БМВ-то си и от страх подхвърлил дървена бухалка до мотора на пострадалия, както и найлонов плик с неизвестно съдържание. Впоследствие по-възрастният му спътник даваше обяснения пред служителите на КАТ, а Калоян оглеждаше щетите по старото, но очевидно безценно за него БМВ, разказаха очевидци.

При пристигането на репортер на Флагман.Бг на мястото на инцидента, Калоян А., който е на видима възраст около 25-30 години, започна да размахва средни пръсти и да се държи агресивно.

Припомняме, че БМВ-то с бургаска регистрация се  движело от МБАЛ-Бургас към светофара на „Трапезица“. Заради задръстването в пиков час обаче шофьорът опитал да изпревари колоната, минавайки в насрещното движение. Там се е ударил с мотора, който е със сливенска регистрация. Пред полицаите обаче той обяснил, че мотористът се е блъснал сам в него.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg