Пореден парадокс с некачествен ремонт. Улица в мездренското село Лютидол е била ремонтирана до средата и то в по-запазения си участък. Жителите на селото алармираха за проблема, който чака своето решение вече 5 години.

Улица "Любен Каравелов" в Лютидол е дълга едва 750 метра. През 2014 г. година за щастие на жителите на селото започнал ремонт. За жалост обаче той така и не е завършен.

Строителите преасфалтирали едва 200 метра от общо 750, а настилката била положена в участъка, който нямал чак такава нужда от ремонт.

Така хората в горния край на улицата газят в кал, не могат да излязат при лошо време, нанасят щети на автомобилите си.

"В дъждовно време или когато се топи снегът, се образуват  две големи локви, които въобще не може да се преминат", каза пред bTV Веса Маринова от селото.

При наводненията в района е било отключено и свлачище, което все повече затруднява достъпа на превозни средства, а в това число влизат линейки и пожарни.

И тази година продължаването на улицата фигурира в искането на селския кмет до общината. От там отговарят, че пари няма, но и да има, ще се работи по списъка, приет на общоселско събрание.

Снимки: bTV