Изложението „Природа , лов, риболов“ и тази година демонстрира по атрактивен начин традиции, изкуство и новости в оборудването и екипировката. Обединяващ акцент в експозицията е 135-тата годишнина на организираното ловно движение у нас.

Тази година участват 50 фирми, може да се намерят както муниции, облекла, въдици, лодки, високопроходими автомобили, джипиес за ловни кучета, така и трофеи и живи животни. У нас ловците също се увеличават, само миналата година нови 1443 са получили билет и са се включили в ловните дружинки в цялата страна. Общият им брой е 6893.

Голяма атракция на изложението е специална порода животни, които променят представата за една конска сила като единица за мощност.

Новости в ловното и риболовното оборудване и екипировка ще са на вниманието на посетителите и през следващите три дена.

Докато в палата 3 на Международен панаир Пловдив посетителите разглеждат експонатите, на откритата площ се провеждат демонстрации с коне тежковози, екстремно байк шоу, ще има изложба на ловни кучета, състезание по стрелба, а за децата - риболов на Гребния канал в Пловдив.

 

Успоредно с изложението "Природа, Лов, Риболов", на откритите площи се провежда и изложението "Цветна пролет". От пораснали палми до разсад за билки, екзотични цветя, храсти, фиданки на плодни и декоративни дръвчета до всевъзможни аксесоари, необходими при грижите за зелената природа могат да се намерят в дните до неделя.