Професионалната танцова формация "Пловдивъ" е една от изненадите за домакините в тазседмичното издание на предаването „Черешката на тортата“. Тази вечер танцьорите от пловдивската групата ще бъдат част от тайните подаръци, които едно от златните момичета на България - гимнастичката Християна Тодорова е подготвила за гостите си.

“Останах очарован от енергията, която ни връщаше публиката и за нас беше изключително зареждащо и емоционално преживяване!”, сподели пред TrafficNews.bg  Димитър Костов, който е ръководител на танцова формация „Пловдивъ“. Репертоарът на групата включва изпълнения, както на Български фолклорни танци, така и на танци с чуждестранни култури и традиции.

Изненадата на златното момиче и формация “Пловдивъ” със сигурност ще впечатли всички участници в предаването „Черешката на тортата“, което ще се излъчи тази вечер от 20.00 по NOVA. Тази седмица своите кулинарни умения демонстрират актьорите Георги Мамалев, Катето Евро, Ники Илиев, и златното момиче на България - състезателка по художествена гимнастика Християна Тодорова.