Столичния "Студентски град" се превърна в пейзаж, излязъл директно от Стоунхендж.

Снимки в социалните мрежи показват интересни мерки, с които недоволни водачи, или пък общинари, се опитват да се боря с неправилното и безразборно паркиране в района.

Някои оприличиха случващото се на епизод от анимационния филм за семейство Флинтстоун.

Причината е, че по площите пред блоковете, които би трябвало да бъдат тревни, има спрели автомобили, а за да се прекрати неправилното спиране, са сложени импровизирани заграждения под формата на камъни.

Мерките предизвикаха интересни реакции в социалните мрежи. Потребители, които са част от страницата "Видяно в София" във Facebook коментираха, че в "Студентски град" е дошла "каменната епоха".

Нестандартните ограничители в квартала са поредните в столицата. Припомняме ви, че "перките" по ул. "Граф Игнатиев" също станаха обект на подигравки. Малко след поставянето им по ремонтираната столична улица, в социалните мрежи заваляха коментари и колажи. Към момента експертна група разглежда нови модели. Кой ще бъде избран, ще стане ясно идният вторник.

През изминалия ден пък бяха премахнати загражденията на пл. "Гарибалди" в София, което също разкри причудлива гледка. Нестандартен монумент, възмути софиянци, които веднага оприличиха водната стена на "надгробна плоча".

Потребителите свързаха мраморната плоча с мястото, на което лежи една политическа кариера - тази на Цветан Цветанов или като олицетворение на политическата смърт на една партия - тази на ГЕРБ. Кметицата Фандъкова през вчерашния ден реши: Не ми харесва, махаме я!

Пореден абсурд с ремонтите в София – надгробна плоча на пл. "Гарибалди"?Монументът предизвика остри реакции в социалните мрежи и развихри въображението

Сменят "перките" по Графа в София. Вижте новите предложения. Изберете!В крйна сметка експертен съвет ще реши на кой точно да се спре