Таксиметров шофьор нагло паркира върху пешеходна пътека и спокойно слезе за цигара и мохабет с колегите, а пред него, на същата пешеходна пътека, негов колега се бе настанил върху останалата част от зебрата, съобщи читател на TrafficNews.bg.

Това се случва в началото на пловдивската улица „Данаил Николаев”, срещу стоянката на такситата, която не е променяла мястото си от 10 години. Пешеходната пътека буквално се намира между двете таксита и преминаването върху нея се осъществява трудно, особено, ако в този момент инвалид иска да премине от другата страна на тротоара.

„Спрях само за една цигара, какво толкова направих? След малко изчезвам, спокойно”, казал шофьорът на едно от такситата на читателят ни. А на въпроса дали редовно нарушава правилата, той отговорил отрицателно.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците. Ние няма да спрем да ви показваме нередностите по пътя!

TrafficNews.bg