Обичаните български изпълнители Орлин Горанов и Маргарита Хранова бяха специални гости на снощните чествания в Созопол. Тържественият концерт бе по повод празника на Св. Марина, която е и покровителка на черноморския град. Сред гостите на препълнения амфитеатър бе забелязан и Георги Пинелов. Припомняме, че общинският съветник се спряга като един от потенциалните кандидати на тазгодишните кметски избори. 

Впечатление направи и отсъствието на един изключително важен за Созопол човек – дългогодишният кмет Панайот Рейзи, предава Флагман. След няколко месечно изолиране от обществения живот, вчера сутринта той е участвал в тържествата, посетил е аязмото на Света Марина, пишат от медията, позовавайки се на свои източници. 

Рейзи обаче така и не се появил на официалното честване, въпреки че мястото му до вр. и.д. кмет Катя Стоянова и председателя на ОбС Созопол Красимира Германова се пазело до последно. 

Празникът бе белязан от отсъствието на огромна част от официалните гости. На импровизираната трибуна, отредена за тях, бил забелязан единствено Пинелов, придружен семейството си.